Szanowni Państwo, Koleżanki i Koledzy,

Od dnia 13.03.2020 zostały wprowadzone nowe zasady i godziny pracy w Regionie. Biura Regionu pracują w godzinach 9.00 – 15.00. Region otwarty jest w godz. 8.00 – 16.00
Część pracowników jest na urlopach, część w pracy zdalnej, część pełni swoją pracę na miejscu w siedzibie Regionu. Ograniczyliśmy dostęp pracowników do kontaktów telefonicznych i mailowych. Osobom na urlopie rozważnego wypoczynku życzę. Jeżeli ktoś zauważy u siebie niepokojące objawy proszę kontaktować się z SANEPIDEM, NFZ droga telefoniczną.
Osoby na zwolnieniach lekarskich mają obowiązek powiadomić niezwłocznie Region.
Świadczenie pracy zdalnej i gotowość do jej wykonania obowiązuje w godz. 9.00 – 15.00 w dni pracujące Regionu. Osobom świadczącym pracę zdalną w razie komplikacji zalecam kontakt ze mną. Korespondencja do Sekcji i Działu Szkoleń będzie odbierana w głównej siedzibie Regionu – ul. Wolska 47.

Proszę o stosowanie się do zaleceń lekarzy i innych służb. Mam nadzieję, że to przeorganizowanie naszej pracy nie osłabi naszej skuteczności a wręcz przeciwnie poprawi ją.
Mam nadzieję, że zdamy ten egzamin.

Andrzej Kropiwnicki
przewodniczący Zarządu
Regionu Mazowsze NSZZ „Solidarność”